‘Eenvoudig ontspannen met natuurbeelden.’

Wetenschappelijk bewijs heeft aangetoond dat natuurbeelden patiënten direct rustiger maken. Tandartsen zien de bezoekfrequentie van hun patiënten toenemen en sommige praktijken trekken zelfs nieuwe patiënten door het gebruik van de RelaxMaker. Tandarts Neylan Tugcu van tandartspraktijk Waterlandlaan in Purmerend gebruikt de RelaxMaker regelmatig in haar praktijk:

“We hebben de RelaxMaker vooral aangeschaft voor kinderen en angstige patiënten. Het werkt goed; de behandelingen verlopen vlotter. In de toekomst willen we de RelaxMaker ook inzetten als afleiding bij langere behandelingen. We kunnen ons hier echt mee onderscheiden ten opzichte van andere praktijken in de regio.”


Interventie instrument

De RelaxMaker is geen vervanging van entertainende hulpmiddelen zoals een TV, computerspelletje, film of voorstelling! De natuurbeelden waarmee we werken zijn een interventiemiddel om patiënten op een aangename en prettige wijze rustiger te krijgen in hele korte tijd. Zonder (extra) medicatie!

Veel ziekenhuizen ervaren reeds de voordelen voor het inzetten van de RelaxMaker als een interventie instrument tijdens behandelingen.

Ook kan er eenvoudig met eigen beeldmateriaal (eigen instructief- of voorlichtingsfilmpjes) al geëxperimenteerd worden om patiënten beter voor te bereiden op de behandeling.

In heel veel gevallen leidt de interventie met de RelaxMaker dat patiënten rust en kalmte ervaren tijdens de vervelende momenten. Eenvoudig, snel, zonder medicatie en dus ook zonder nadelige (bij)effecten. Wel zo prettig!

 

‘Plug & Play’ videobril voor professioneel gebruik.

Rustgevende natuurbeelden afgespeeld via een eenvoudig te bedienen player die in elke situatie bruikbaar is, maken de RelaxMaker een unieke beleving. Bovendien blinkt de RelaxMaker uit in gebruikersgemak en is hij direct uit de doos te gebruiken. Met een opgeladen systeem kunt u de RelaxMaker een hele werkdag inzetten.

Verschillende modellen, proefperiode + koop en huurmogelijkheden

De RelaxMaker is er in verschillende vormen: de Compact en de Cinema. Welke versie u kiest hangt af van uw wensen. Ook heeft u de keuze om de RelaxMaker te huren of te kopen. U kunt ook kiezen voor een proefperiode. Dan kunt u zelf ervaren hoe de RelaxMaker werkt in de praktijk. Wilt u meer weten over de verschillende modellen, proefperiode, specificaties en koop- of huurmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Communicatie patiënt – behandelaar blijft gehandhaafd.

De RelaxMaker is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de zorg. De bril sluit het gezichtsveld niet helemaal af, zodat oogcontact met de patiënt mogelijk blijft. Ook het geluidsniveau kan zo worden afgesteld dat u met de patiënt kunt blijven praten. Door de compacte vormgeving zit de RelaxMaker niet in de weg tijdens de behandeling.

Eigen (instructie)films

De player van de RelaxMaker heeft een USB poort waarmee u eenvoudige eigen (instructie)films af kunt spelen, naast de voorgeprogrammeerde natuurbeelden.

Wanneer RelaxMaker gebruiken?

In alle situaties waarin uw patiënten gespannen, onrustig of angstig zijn! De RelaxMaker leidt de patiënt af en de speciaal ontwikkelde natuurbeelden hebben een bewezen kalmerend effect. Hierdoor zijn behandelingen en onderzoeken voor patiënten minder belastend en ontstaat er een natuurlijk effect dat de spanning reduceert.

Schoonmaken & geluid

Uiteraard is de RelaxMaker gemakkelijk schoon te maken met de bijgeleverde brillendoekjes. Deze doekjes zijn voorzien van een schoonmaakmiddel dat geaccepteerd wordt in alle ziekenhuizen en tandartspraktijken in Nederland. Voor de geluidsbeleving van de Compact wordt gebruik gemaakt van oordopjes die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Deze zijn apart bij te bestellen. De Cinema maakt gebruik van ear covers, ook deze zijn apart bij te bestellen.