met player met speciale natuurbeelden

€ 1.648,- [excl. btw]

[ook huur-/ lease mogelijkheden, neem daarvoor contact met ons op]

met player met speciale natuurbeelden

€ 1.485,- [excl. btw]

[ook huur-/ lease mogelijkheden, neem daarvoor contact met ons op]

RelaxMaker Cinema

De RelaxMaker Cinema is een systeem bestaande uit een moderne videobril met geïntegreerde luidsprekers en een speciale player waarop de bijzondere natuurbeelden staan. De Cinema heeft een extra goede geluidsbeleving door de luidsprekers die eraan vast zitten. De afleiding voor de patiënt is daarmee groot.

RelaxMaker Compact

De RelaxMaker Compact is een systeem bestaande uit een lichte videobril met wegwerp luidsprekertjes die apart op de bijgeleverde player worden aangesloten. De Compact is licht en met deze videobril behoudt de patiënt veel contact met de omgeving. Daarmee behoudt ook de behandelaar veel contact met de patiënt.

Proefperiode

Bent u benieuwd wat de RelaxMaker voor uw ziekenhuis/ afdeling kan betekenen? Dan kunt u ervoor kiezen om de RelaxMaker tijdens een proefperiode van 2 weken te testen. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wachtkamer poster

Hang deze poster in uw wachtkamer om kenbaar te maken dat uw praktijk/ afdeling gebruikt maakt van de RelaxMaker.

€ 0,00,- [excl. btw]

Animatiepakket

Het animatiepakket is een extra module met korte filmpjes en lange films.
Extra leuk voor kinderen.
En net zo leuk voor volwassenen.

€ 95,- [excl. btw]

Wachtkamer poster

U kunt deze poster zowel gebruiken tijdens de proefperiode als wanneer u de RelaxMaker(s) heeft aangeschaft.

Animatiepakket

Dit animatiepakket is zorgvuldig samengesteld met langere films wanneer behandelingen langer duren. Tevens is dit animatiepakket ons antwoord op de vraag om films leuker te maken voor kinderen.

Proces implementatie

Voor de implementatie van de RelaxMaker in uw praktijk/ afdeling kunt u gebruik maken van onze expertise. Om de implementatie soepel te verlopen bieden we u een pakket ‘Proces Implementatie’ aan, met een vaste prijs. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

Innovatietraject

Voor grotere organisaties/ instellingen bieden we een innovatietraject aan waarbij gedurende 3 maanden de beschikking krijgt over 3 RelaxMakers met daaraan gekoppeld 3 keer instructie op lokatie. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vergelijk RelaxMaker Cinema en Compact

Voor een vergelijk van beide systemen klik hier: vergelijk Cinema en Compact